Sommarens program 2019

Tisdagen den 16 juli   (OBS ändrad dag) blir det traditionsenlig Vandring i Dalins fotspår.  Samling i Vinbergs kyrka, 5 km NO om Falkenberg kl. 18.30. Hans Bergfast informerar tillsammans med  Nils-Gustaf Nilsson. Deltagarna brukar vara en trivsam blandning av helt nya besökare och gamla Dalinvänner. Så kom gärna, även om du har varit med tidigare, och ta med några bekanta!
Ingen avgift. Möjlighet att köpa Dalinsällskapets böcker.

Veckoslutet 3 och 4 augusti visar Ekomuseet i Nedre Ätradalen många besöksmål. På lördagen den 3 augusti kl 12 – 17 deltar Dalinsällskapet  med  öppet lusthus, information och  guidning bland Dalinminnen för dem som vill. Kaffe så långt det räcker.

Plats: Prästgårdsön i Vinbergs kyrkby. Skyltar finns vid Vinbergs kyrka, 5 km NO om Falkenberg.

söndagen den 4 augusti kl 18 är det mässa i Vinberg kyrka. Där finns i sommar en utställning som berättar om Vinbergs gamla kyrka, där ju Dalins far och styvfar var verksamma, och visar vad som bevarats därifrån.

Dalinsällskapets årsmöte planeras till lördagen den 24 augusti kl. 15 i Vinbergs församlingshem.  Mer information om programmet kommer här senare.  Kallelse tillsammans med årsrapport och andra handlingar kommer att skickas ut till medlemmarna i  augusti.